Empresa

Empresa formada per professionals amb més de tres dècades d’experiència

Energy Fred Solutions S.L. és una empresa formada per professionals amb més de tres dècades d’experiència en el sector, especialitzats en donar solucions integrals en refrigeració comercial, climatització i eficiència energètica.

Durant més de 30 anys, hem forjat el nostre camí basant-nos en els pilars de la qualitat, professionalitat i experiència, construint així un llegat de confiança indestructible.

La nostra missió primordial és brindar als nostres clients un servei inigualable i una atenció completament adaptada a les seves necessitats.

 

En els últims anys, hem abraçat amb entusiasme les noves tecnologies, la innovació i la cerca constant de l’eficiència energètica. Som pioners en l’adopció de gasos refrigerants ecològics de baix potencial d’escalfament global, no sols contribuint al medi ambient sinó també aportant avantatges econòmics palpables.

Et donem la benvinguda a un món on l’experiència es fusiona amb la innovació, on la tradició es troba amb l’avantguarda, i on la satisfacció del client és el termòmetre del nostre èxit. Junts, estem definint el futur de la refrigeració.